A+ A A-

Sista tävlingsrapporten 2015

Årets tre sista tävlingar i Luleå och Ö-vik blev en stor besvikelse. Före Luleåtävlingarna hade vi gjort en omfattande motorrenovering och bytt chassi. När vi testade på Trollringen körde Niklas mycket bra varvtider.

Förhoppningarna var alltså stora när vi kom till Luleå. Väl där gick det rasande fort på de snabba partierna men ut ur långsamma svängar händer något som vi inte har lyckats förklara. Det står nästan stilla.

När vi åkte till Ö-vik trodde vi att vi hade lyckats lokalisera felet till kabelstammen. Fredagens träningspass såg bra ut men på lördagen var det samma elände. Mycket snabb på de snabbare partierna men ingen ork ut ur långsamma svängar. Till råga på eländet så har vi tvingats bryta samtliga finalheat i dessa tävlingar. Trots att vi inte alls kan vara nöjda med det sportsliga måste man bara älska Rotax Max. Det är så otroligt jämnt och startfältet växer hela tiden. 22 startande i Ö-vik. Det blir tight racing var man än befinner sig i fältet och minst 10 förare har möjlighet att ta pallplatser när allt stämmer.

Vi hade tänkt åka till Jönköping den 18-19 september men nu fokuserar vi på att jobba vidare med att lösa problemen på hemmaplan så att vi kommer väl förberedda till nästa säsong.

Aktuellt

Rotax Max Challenge kommer till Lycksele

23-24/7 kommer Rotax Max Challenge till Lycksele och Trollringen för två tävlingsdagar. Rotax Max Challenge är världens största kartingserie och körs i stora delar av världen.

Read more ...

Nya hyrkartar på Trollringen

 Idag har vi haft årets roligaste arbetsdag på Trollringen. 10 nya hyrkartar skulle köras in och testas.

Read more ...

Ny förare i LMK

LMK s senaste tillskott bland gokartförarna heter Elias Norgren 7 år. Han har precis kört upp och skickat in sin licensansökan.

Read more ...

Nu drar Norrlandscupen igång

Helgen 28-29 maj drar Norrlandscupen äntligen igång med två tävlingsdagar i Piteå.

Read more ...

Till salu

Norrlandscupen

Eftersom det har varit problem med att ladda hem listan med startnummer från norrlandscup.se provar jag att lägga ut den i pdf-format här. Du behöver ha en pdf-läsare installerad t.ex. Acrobat Reader

Klicka här om du vill ladda hem listan.