A+ A A-

Träningsläger i Rasbo och MKR 1

Under Kristi himmelsfärdshelgen åkte vi till Rasbo på träningsläger med klubben. Totalt blev vi 11 ekipage under helgen. Allt från våra yngsta förare i Micro till femtioplussarna i KZ2.

 

För vår del var det andra passet på bana för säsongen när vi satte igång på torsdagen. Vi ägnade dagen åt grundinställningar på chassit och att lösa de småproblem som alltid uppstår när man startar upp säsongen. I slutet av dagen satt körningen riktigt bra och varvtiderna blev bättre och bättre.

Under fredagen jobbade vi med finjusteringar framför allt på chassi. Den här säsongen kör vi på mjukare däck med bättre grepp så det var en del nytt att lära. 

Efter en vilodag på lördeg var det dags för tävling på söndag. Ett perfekt sätt att få prova olika inställningar och få feedback direkt på banan. Som helhet gick dagen mycket bra. Vi hade varvtider i toppskiktet hela dagen och Nicke satte dagens snabbaste varv i Rotax Max i kvalheat 2. Tyvärr fick han bryta finalen efter halva racet så fi fick inte riktigt sätta pricken över i.

Aktuellt

Nya hyrkartar på Trollringen

 Idag har vi haft årets roligaste arbetsdag på Trollringen. 10 nya hyrkartar skulle köras in och testas.

Read more ...

Nu drar Norrlandscupen igång

Helgen 28-29 maj drar Norrlandscupen äntligen igång med två tävlingsdagar i Piteå.

Read more ...

Ny förare i LMK

LMK s senaste tillskott bland gokartförarna heter Elias Norgren 7 år. Han har precis kört upp och skickat in sin licensansökan.

Read more ...

Rotax Max Challenge kommer till Lycksele

23-24/7 kommer Rotax Max Challenge till Lycksele och Trollringen för två tävlingsdagar. Rotax Max Challenge är världens största kartingserie och körs i stora delar av världen.

Read more ...

Till salu

Norrlandscupen

Eftersom det har varit problem med att ladda hem listan med startnummer från norrlandscup.se provar jag att lägga ut den i pdf-format här. Du behöver ha en pdf-läsare installerad t.ex. Acrobat Reader

Klicka här om du vill ladda hem listan.