A+ A A-

Ny förare i LMK

LMK s senaste tillskott bland gokartförarna heter Elias Norgren 7 år. Han har precis kört upp och skickat in sin licensansökan.

Elias har stor vana av motorsport trots att han inte har tävlat. Pappa Tomas har kört folkrace och storebror William är trots sina 14 år redan gokartveteran med sex säsonger bakom sig.

Nästa målsättning för Elias del är att köra sina första "tävlingar" i Piteå den 28-29 maj. Han kommer att börja i instegsklassen Cadetti där man kör uppvisningsheat utan tidtagning och placering. Tro för den delen inte att det går långsamt. Duktiga Cadettiförare kör bättre varvtider på Trollringen än vad många klarar av i en hyrkart.

Bröderna Norgren backas upp av pappa Tomas och morfar Kjell Hedman som hjälps åt med skruvningen. Samtidigt som Elias gjorde sin uppkörning testade William inställningar på sin nya J125.

På frågan om vad som är det bästa med karting svarar de båda bröderna blixtsnabbt: - Det är kul!

Aktuellt

Rotax Max Challenge kommer till Lycksele

23-24/7 kommer Rotax Max Challenge till Lycksele och Trollringen för två tävlingsdagar. Rotax Max Challenge är världens största kartingserie och körs i stora delar av världen.

Read more ...

Ny förare i LMK

LMK s senaste tillskott bland gokartförarna heter Elias Norgren 7 år. Han har precis kört upp och skickat in sin licensansökan.

Read more ...

Nu drar Norrlandscupen igång

Helgen 28-29 maj drar Norrlandscupen äntligen igång med två tävlingsdagar i Piteå.

Read more ...

Nya hyrkartar på Trollringen

 Idag har vi haft årets roligaste arbetsdag på Trollringen. 10 nya hyrkartar skulle köras in och testas.

Read more ...

Till salu

Norrlandscupen

Eftersom det har varit problem med att ladda hem listan med startnummer från norrlandscup.se provar jag att lägga ut den i pdf-format här. Du behöver ha en pdf-läsare installerad t.ex. Acrobat Reader

Klicka här om du vill ladda hem listan.