A+ A A-

Om oss

Vi är ett litet team som består av föraren Niklas Ejderud och mekaniker Lars Ejderud. Vi skulle inte kunna klara oss utan Åsa Ejderud som sköter mycket av marktjänsten när vi är ute och tävlar. 

 Vi har vår bas i Lycksele och Lycksele motorklubb.

Vi har hållit på med karting sedan 2008. Först på hobbynivå. 2009 provade vi tävla första gången. Säsongen 2016 tävlar vi i den nya klassen Rotax Max. Vi tävlar oftast i Norrlandscupen men gör även enstaka inhopp i MKR och RMC.

Vi har som högsta målsättning att ha kul både på banan och vid sidan om. Med hjälp av familj, vänner och sponsorer försöker vi åstadkomma bästa möjliga resultat. 

Aktuellt

Nu drar Norrlandscupen igång

Helgen 28-29 maj drar Norrlandscupen äntligen igång med två tävlingsdagar i Piteå.

Read more ...

Ny förare i LMK

LMK s senaste tillskott bland gokartförarna heter Elias Norgren 7 år. Han har precis kört upp och skickat in sin licensansökan.

Read more ...

Nya hyrkartar på Trollringen

 Idag har vi haft årets roligaste arbetsdag på Trollringen. 10 nya hyrkartar skulle köras in och testas.

Read more ...

Rotax Max Challenge kommer till Lycksele

23-24/7 kommer Rotax Max Challenge till Lycksele och Trollringen för två tävlingsdagar. Rotax Max Challenge är världens största kartingserie och körs i stora delar av världen.

Read more ...

Till salu

Norrlandscupen

Eftersom det har varit problem med att ladda hem listan med startnummer från norrlandscup.se provar jag att lägga ut den i pdf-format här. Du behöver ha en pdf-läsare installerad t.ex. Acrobat Reader

Klicka här om du vill ladda hem listan.